Інтерв'ю Олега Боднарчука для Showbizo.

Доброго часу доби всім читачам блогу Showbizo.
Сьогодні на декілька запитань погодився відповісти відомий режисер-постановник  (в минулому), а тепер  продюсер - Олег Боднарчук.


Ви зараз ставите номера російським виконавцям?

Ні, я відмовився від співпраці з російськими артистами ще до подій в Україні, оскільки змінив профіль своєї діяльності. Вже близько року я займаюсь продюсуванням, працюю на каналі 1+1, займаюся проектом "Голос краіни", в даний час готую новий сезон і допомагаю деяким фіналістам почати шлях на професійній сцені.


Ви отримували колись дорогоцінні подарунки від артистів , за те , що ставили їм номер ?Якщо так , то від кого , і якщо не секрет які?

Зазвичай я працював з артистами у рамках телевізійних проектів і отримував заробітну плату заздалегідь визначену каналом або продакшном. Коли ставив сольні програми артистам - отримував гонорар. Подарунки отримував у вигляді схвальних відгуків - найприємніші речі після виснажливоі роботи.

На якому етапі роботи зараз 5 сезон "Голосу країни"?

Готуємо одразу два сезони "Голосу краіни": дитячий та дорослий. Сьогодні визначалися з кандидатурами тренерів. Незабаром їх оголосимо.

Чи виконала Ані Лорак обіцянку про зйомки кліпу своїм підопічним з проекту "Голос країни"?

Так. Ані Лорак зараз займається пошуком режисерів для зйомок дебютних кліпів для Нікіти Алексеєва і Влада Воловікова. Пісні уже записані. Перше відео, думаю, буде відзняте вже наприкінці серпня.

У звязку з подіями в країні , роботи стало менше?

Ні, роботи не стало менше. Змінився різновид діяльності. Робота над репертуаром майбутніх зірок, над двома сезононами "Голосу краіни". В жовтні збираюся влаштувати у Києві відкриті майстеркласи для майбутніх режисерів, сценаристів і продюсерів. Думаю, в такий період потрібно приділити час молоді, передати свої вміння і досвід для розвитку культури, шоу-бізнесу нашої краіни, тим більше, що сам навряд чи буду займатися режисурою в майбутньому.

А не буває ситуацій коли Ані Лорак каже : «Олег постав мені номер , як друга прошу)»?

Було. Зверталася за номером для останньої "Нової хвилі". Я їй дав пораду хто може їй допомогти у цьому питанні, вона нею скористалася.

І хто ж Вас замінив?

Костянтин Гордієнко - постановник балету "Фрідом".

Комментариев нет

Технологии Blogger.