Інспектор Фреймут. З "Ревізора" в інспектора.

Третього вересня на телеканалі 1+1 стартує новий авторський проект відомої української телеведучої Ольги Фреймут. Поборниця прав споживачів, саме такий образ закріпився за білявкою. У цьому проекті Ольга перевірятиме популярні заклади громадського харчування.
"Справу свого життя та своє покликання відтепер я реалізовуватиму в ролі інспектора. Зі мною моя команда - сміливі однодумці, принципові та неупереджені. Ми працюємо над досягненням спільної мети: покращенням української сфери обслуговування, прищеплюванням справедливого ставлення до відвідувачів, підвищенням самооцінки кожного українця і навіть нації в цілому" - розповідає Ольга.

"Нині зміни на краще потрібні в усіх сферах, і починати треба з себе. Ми перфекціоністи, тому пройшли з командою спеціалізовані майстер-класи. З новим досвідом та з незмінною неупередженістю ми провели інспекції не лише в Україні та у відомих європейських закладах. Ми будемо не тільки впроваджувати досвід наших сусідів, а й продемонструємо переваги власної ресторанної культури. Адже нам, українцям, є чим пишатися" - вважає Ольга Фреймут.

Комментариев нет

Технологии Blogger.